Szakkiállítás

Buszexpo Zsámbékon

A legújabb autóbuszos fejlesztések - amiket talán soha nem láthatunk majd a tömegközlekedésben.

2013.03.21 07:48MTI

Tizenkilenc kiállító részvételével Busexpo szakkiállítást és konferenciát tartanak csütörtökön Zsámbékon, a szakkiállításon a legújabb autóbuszos fejlesztésekkel vonulnak fel a forgalmazók - közölte a szervező Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary.

A kiállítók között a MAN több mint 500 négyzetméteren állít ki, a Mercedes 18 méter hosszú csuklós Citaro típusú járművet mutat be, amelyhez hasonlók nemsokára Budapest útjain is járnak majd. Látható lesz a Volvo, a Credo, a VDL Bova és az Iveco, valamint a Csaba Metál hazai fejlesztésű autóbusza is, és ott lesznek a háttéripar jelentős képviselői - közölte a NiT Hungary.

A Busexpo keretében rendezik meg a "Fenntartható és hatékony autóbuszok közszolgáltatás Magyarországon - 2013" című fórumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.