37 ember meghalt, tucatnyi sérült

A folyómederbe zuhant egy autóbusz Indiában

Legkevesebb 37 ember halt meg egy autóbusz-szerencsétlenségben keddre virradó éjjel India nyugati Mahárástra államában.

2013.03.19 08:20MTI

 A helyi rendőrség közlése szerint a busz Mumbaitól mintegy 350 kilométerre délre, Ratnagiri körzetében haladt, amikor a sofőr egy hídon elvesztette uralmát a jármű felett, és a busz egy kiszáradt folyómederbe zuhant.
   
A szerencsétlenségnek másfél tucatnyi sérültje is van, köztük a sofőr.
   
Helyi médiajelentések szerint a tengerparti üdülőhelyeiről híres Goa államból Mumbaiba tartó buszon néhány külföldi turista is utazott, ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg.
   
India hírhedt az utak rossz állapotáról és a sofőrök veszélyes vezetési szokásairól. A legfrissebb állami statisztikák szerint csak 2011-ben mintegy 110 ezer indiai halt meg közúti balesetekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.