Felborult, majd karambolozott

Palesztin zarándokok haltak meg egy jordániai buszbalesetben

Tizennégy palesztin zarándok, egy helyi sofőr meghalt, továbbá 32 ember megsérült szombaton Jordániában, amikor felborult és vontatónak ütközött egy busz az izraeli határ közelében.

2013.03.16 15:08MTI

A polgári védelem tájékoztatása szerint a zarándokok Jordánián keresztül Ciszjordániába tartottak Szaúd-Arábiából jövet, ahol muzulmán szenthelyeket kerestek fel Mekkában és Medinában. 

A beszámoló szerint a vezető elvesztette az uralmát járműve fölött és ezért történt a baleset az Izrael ellenőrzése alatt álló Allenby hídtól 20 kilométerre. A Jordán folyó felett átívelő hídon bonyolódik a Ciszjordániába tartó személy- és teherforgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.