A történet főhőse egy fiatal szörfös

Benicio del Toro egy kolumbiai drogbáróról forgat filmet

Pablo Escobar kolumbiai drogbárót alakítja Benicio del Toro egy készülő filmben, amelynek forgatása a napokban kezdődik meg Panamában.

2013.03.17 18:37MTI

A Paradise Lost című film műfaját tekintve romantikus thriller. A történet főhőse egy fiatal szörfös (Josh Hutcherson), aki mit sem sejtve a rokoni szálakról beleszeret a drogbáró unokahúgába, Marybe.
   
A film forgatása a Costa Rica-i határ mellett kezdődik Chirioqui tartományban, és a Panamaváros környéki hegyek között is folynak majd felvételek. A produkció rendezője Andrea Di Stefano a forgatókönyvet is jegyzi. Di Stefano színészként is ismert, legutóbb Ang Lee Pi élete című Oscar-díjas munkájában is szerepelt.
   
A 46 esztendős Del Toro a Traffic című, drogkereskedelemmel foglalkozó filmben nyújtott alakításáért 2000-ben kapott Oscar-díjat, a Che Guevaráról szóló filmeposz főszerepéért pedig 2008-ban Cannes-ban ítélték neki a legjobb színész díját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.