Amerikában

A Személyiségtolvaj vezeti a mozis toplistát

A Személyiségtolvaj című amerikai vígjátékra voltak a legtöbben kíváncsiak a hét végén az észak-amerikai mozikban: bemutatása első hétvégéjén jegyeiből 36,6 millió dollárt (7,9 milliárd forint) forgalmaztak.

2013.02.10 19:49MTI

A Jason Bateman és Melissa McCarthy főszereplésével készült film annak ellenére igen jól nyitott, hogy hatalmas havazás kényszerítette otthonmaradásra az Egyesült Államok északkeleti részén élőket. A forgalmazó úgy véli, ha nem jött volna a hóvihar, 10 százalékkal több jegy fogyott volna. 

A stúdiók becslései szerint a második helyre az előző heti listavezető, a Warm Bodies című romantikus zombifilm került, 11,5 millió dollárral (2,49 milliárd forint). Bemutatásának első hétvégéjén 20 millió dollárért (4,3 milliárd forintért) váltottak rá jegyet. 

A hétvége másik újonnan bemutatott filmje, Steven Soderbergh Mellékhatások című alkotása 10 millió dollárral (2,17 milliárd forint) nyitott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.