A vándor színész mesél

Papp János útinapló-sorozata a Centrál Színházban

A vándor színész mesél - Papp János útinaplói címmel indítanak négy részből álló sorozatot a Centrál Színházban, amelynek bevezető részét pénteken láthatja a közönség.

2013.01.25 21:29MTI

A Centrál Színház Kisszínházában vándorutakra invitálja a közönséget Papp János, aki gyalogtúrákon az elmúlt években megjárta az El Caminót, Skóciát, Japánt, Lappföldet és a Himaláját is, és élményeit A vándor színész mesél című előadássorozatban osztja meg a közönséggel - olvasható a színház MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében. 

A képekkel gazdagon illusztrált estek anyaga az utazások alatt írt naplórészletekből és gondolatokból áll. Minden utazás egy-egy külön előadás, amelynek első állomása a legendás El Camino. "Arról fogok mesélni neked, ha eljössz - a humort, lírát, csipetnyi filozófiával fűszerezve -, hogy ahol a szeretet, a barátság, a bizalom, a türelem, az együttérzés, a segítőkészség magától értetődő része a létezésnek, ott jó lenni, ott jó élni" - idézi a közlemény a színész ajánlóját. 

A pénteken látható El Camino egyfajta bevezetője a négyrészes bérletsorozatnak, amelyben Papp János lappföldi kirándulásáról ("Észak-fok titok..."), a Japánban töltött időszakról (Japppános), skóciai benyomásairól ("Aki dudás akar lenni..."), valamint a Himaláján ("Valaki fölért") szerzett tapasztalatairól mesél. A vándor-színész mesél című sorozatnak minden hónapban más epizódját láthatja a közönség, a sorozatra bérlet is váltható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.