Három sportág egy hétvégén!

Indítsd sporttal a nyarat a Coca Cola Testébresztőben!

Jártál már a Kaposvár mellett található Deseda-tónál? Még nem? Akkor most itt az ideje, hogy felkerekedj, és ellátogass hazánk egyik legszebb tavához, sőt, sporttal tölts el egy egész hétvégét - Június 21-én és 22-én egy remek nyári sportfesztivál részese lehetsz, három sporteseményen vehetsz részt egy hétvége alatt.

2008.06.09 18:10futanet.hu

Június 21-én, szombaton kerül megrendezésre a Tour DeSeda elnevezésű 10 órás mountain bike verseny, melyet egyéniben, valamint 2 és 4 fős váltóban is teljesíthetsz.

Próbáld ki magad, mire vagy képes a kerékpár nyergében! Hozd el barátaidat, családodat is, legyenek ők a szurkolóid! Keress még három lelkes bringást, és nevezz! Délelőtt, fél 11-kor indul a verseny, és este fél 9-ig kezdhetitek meg az utolsó kört.

Egy kör 5 km hosszú, és az útvonal részben a Deseda-tó közvetlen közelében, a parton halad. Amíg a többiek tekernek, te akár fürödhetsz is a tóban, vagy lábat lógathatsz a strandon.

Vasárnap pedig három sportág, az úszás, a kerékpározás és a futás, azaz a triatlon veszi át a főszerepet! A Deseda Triatlonon Szimpla, Dupla vagy Tripla távokat teljesíthetsz, válassz felkészültségednek megfelelően!

A Szimpla, azaz a sprinttáv mezőnye 10 órakor rajtol, a Dupla, vagyis az olimpiai távú triatlonisták 15 órakor vágnak neki a versengésnek. Ha pedig a Triplát választod, akkor mindkét mezőnyben ott a helyed.

Ha pedig úszni szeretnél, akkor vár Rád a Tóúszás - mártózz meg a Deseda-tóban! Mi is lehet annál jobb, mint egy forró nyári napon megmártózni a Deseda-tó hűs habjaiban.

únius 22-én itt a lehetőség, hogy a Coca-Cola Testébresztő Nyári Sportfesztivál keretében ússz egyet ebben a csodálatos tóban, az év első nyílt vízi úszásán!

Válaszd az 1,5 vagy a 3 kilométeres tóúszást. 11 órától 14 óráig folyamatosan csobbanhatsz a tó hűs vizében. Ne hagyd ki ezt a remek élményt! A tó gyönyörű, a hangulat remeknek ígérkezik!

Hozd el egész családodat, töltsetek el egy remek hétvégét gyönyörű környezetben, mozgással a Deseda-tónál, a Coca-Cola Testébresztő Nyári Sportfesztiválon! Ugye ott leszel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.