A jubileumi előadás alkalmából pályázat indul

Bárány Boldizsár - Századik előadás decemberben

A Bárány Boldizsár című zenés mesejátékot századik alkalommal láthatja a közönség a Radnóti Színházban december 16-án. Szabó Magda művének jubileumi előadása alkalmából pályázatot hirdetnek: a gyerekeket köszöntővers írására kéri fel a színház.

2012.11.11 08:32MTI

A Radnóti Színházban a rosszcsont kisbárány 100. alkalommal lép színpadra december 16-án, az ünnep alkalmából a gyerekeket arra kéri fel a színház, hogy a főhős számára írjanak köszöntőversikét - áll a színház MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a legjobb műveket a jubileumi előadás előtt felolvassák a darab szereplői, emellett színházjegyet és Bárány Boldizsár CD-t nyerhetnek a gyerekek.

Pályázni két kategóriában lehet: a 4-7 évesek és 8-11 évesek alkotásait várják. A pályaműveket - a vers mellett a szerző nevével, korával és elérhetőségével - a palyazat@radnotiszinhaz.hu vagy a 1367 Budapest, Pf. 60. címre várják 2012. december 7-ig. Szabó Magda népszerű meséje egy olyan bárányfiúról szól, aki nem szeret iskolába járni, és mindig borsot tör mások orra alá.

A sok rosszaságot Bárány Boldizsár izgalmas kalandok során próbálja meg jóvá tenni. A kedves állatfigurák tanulságos történetének zenés színpadi változatával a Radnóti Színházban először találkozhattak a gyerekek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.