Sopronban

Megnyílt a Designed in Hungary kiállítás

Megnyílt pénteken a Designed in Hungary Sopronban.

2012.10.19 20:24MTI

A kiállítás megnyitóján Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter úgy fogalmazott, "olyan összefogó nemzetképet kell kialakítanunk magunkról, amely a külvilág számára azt közvetíti, hogy a magyarok fiatalosan és innovatívan tudnak minőségi munkát végezni".
 
A tárca háttérintézményeként működő Design Terminál, valamint Nyugat-magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének együttműködésében szervezett tárlat több mint 60 magyar dizájner egyedi tervezésű használati tárgyait vonultatja fel. 

A kiállított munkák a szilikátkerámiától és a porcelán alkotásoktól az ékszereken, a bútorokon és a formatervezett használati tárgyakon keresztül a ruházati kiegészítőkig terjednek. A rendezvény mottója: a dizájn elérhető mindenki számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.