A temető után új kötet

Hivatalosan is bejelentették Neil Gaiman új regényét

Neil Gaiman a Twitteren fedte fel az új könyvének a címét, amit nem sokkal később megerősített a kiadója, a William Morrow Books is. A kortárs fantasy legnagyobb mesterének ez lesz az első regénye a 2008-as A temető könyve után.

2012.08.19 14:29ma.hu

Gaiman egy évvel ezelőtt az Edinburgh-i Nemzetközi Könyvfesztiválon már elárulta, hogy több új történeten is dolgozik, s úgy tűnik, hogy mostanra befejezte őket, legalábbis a kiadója, a William Morrow Books több hivatalos megjelenési dátumot is kitűzött. 2013. január 8-án Chu’s Day címmel egy képes mesekönyv jelenik meg az írótól, nyáron pedig egy új regény várható The Ocean At The End Of The Lane címmel. A kötetekről egyelőre többet nem fedtek fel, de vélhetően hamarosan további bejelentések is várhatóak.

Ezen kívül újabb művekről is felfedték a leplet: a Chu’s Day folytatása már készül, mint ahogy be van tervezve a második kötete az Odd And The Frost Giants-nek is (ez egy, nagyjából a Mr. Men-sorozat méretével vetekedő mesekönyv), valamint Gaiman egy újabb regényen is dolgozik, ami magáról a történetmesélésről fog szólni, és Fortunately, The Milk lesz a címe. Megjelenési dátumok ezekhez a kiadványokhoz egyelőre még nincsenek - tudtuk meg az Agave Kiadótól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.