Utolsó lehetőség a bulizásra

Sziget 5. nap - Hova menjünk ma?

Fájó szívvel mondjuk ki: elérkezett a Sziget utolsó napja is, így aki még egyszer a húrok közé szeretne csapni - vagyis látni, amint valaki a húrok közé csap -, az mielőbb induljon útnak!

2012.08.12 12:21ma.hu

Aki azt hitte, hogy a Sziget az ötödik (egy másik időszámítás szerint nyolcadik) napjára elveszíti a lendületét és kifullad, annak csalódást kell okoznunk: nemhogy még mindig tartogat nagy durranásokat, de még egy utolsó nagy pörgésre csábít mindenkit. A program természetesen most is - ahogy már egész héten megszokhattuk - délután 3-kor veszi kezdetét, a Nagyszínpadon a The Subways, az A38-on pedig a Fresh Fabrik nyitja a sort, előbbinél a szervezők jóindulatúan azt javasolják: szív- és érrendszeri panaszokban szenvedők, asztmások és rossz kondiban lévők inkább kerüljék el, mert a brit csapat koncertjén kötelező a "konstans ugrálás és megbolondulás".

Fotó: ma.hu


Ez utóbbi egyébként a későbbiekben is várható, a szó legjobb értelmében vett "őrülteket" az LMFAO képviseli, előttük érdemes megnézni az A38 sátorban Beardyman beatbox-show-ját, az éteribb dallamokra éheseknek pedig a Magyar Zenei Nagyszínpadon (lánykori nevén Petőfi Rádió) ajánljuk Zagart.

Ha nem lenne még több tucatnyi helyszín, akkor azt is mondhatnánk, Zságer Balázs csapata után el se menjenek onnan, mert rövid szünet után előbb a 30Y, aztán pedig az Irie Maffia viszi tovább a hazai zenei vonalat, de a Sziget szervezői gondoltak azokra is, akiknek esetleg mégsem jön be az alter-rock vagy a reggae, az kösse fel a túrabakancsot és baktasson át a Sziget túlsó végébe, meg se álljon az OTP Bank Világzenei Nagyszínpadáig, ahol Goran Bregovic rázza fel a hangulatot.

Ha meg mégis ülni szeretnének és a lábak helyett inkább a rekeszizmokat megdolgoztatni, akkor kihagyhatatlan a Porondszínpad, ahol egész héten a Dumaszínház legnagyobbjai nevettették a közönséget, a pontot az i-re viszont nem véletlenül épp Janklovics Péter teszi fel, már csak arra vagyunk kíváncsiak: vajon magával hozza-e a Magic Sziget Karszalagot, vagy visszatér a kinyúlt atlétához és "a szigetes Petihez"?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.