Óriási show-t láthatunk a mágustól

Nagy Molnár Dávid varázsol el minket a Margitszigeten

Nagy Molnár Dávid, a "Kiválasztott" című műsor mágusa mindenkit elvarázsol a Margitszigeten - Az illuzionista most a nagysikerű Botafogo táncegyütessel mutat be fergeteges közös produkciót!

2008.05.19 17:10ma.hu

Óriási közös show műsort alkotott a tánc fenegyereke, a Botafogo Táncegyüttes és az illúzió hatalmas mágusa, Nagy Molnár Dávid.

Mindketten saját műfajukban a világ legjobbjai közé tartoznak és június 22-én, vasárnap este a varázslatok és táncok szárnyán olyan messzeségekbe repítenek minket, ahol nincs is más, mint a határtalan képzelet.

Az előadáson helyet kap a humor, az erotika, a romantika, a dinamizmus, valamint minden olyan Botafogo-s és Dávidos szemfényvesztés, ami hosszú ideig felejthetetlenné teszi az előadást.

A darab külön erre az alkalomra és színpadra készült.

Magic and Dance
"Varázstánc" - A Tánc és az illúzió mágusai egy színpadon

Margitszigeti Szabadtéri Színpad, június 22., 20.30 óra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.