Egy hét - csak szabadon!

Benépesült Velence: megnyitotta kapuit az EFOTT

Több mint háromszáz fellépővel várja kedd délután óta a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztiválja. Az EFOTT kitárta kapuit és már a nyitónapon rögtön egy nagyszerű program várta az érdeklődőket.

EFOTT 2012 - 1. nap: Beköltözés és Csík Zenekar képgaléria

2012.07.04 10:14ma.hu

Az EFOTT 2012 nyitónapján az első "lakók" beköltözését követően a Csík Zenekar adott szuperkoncertet, ahol vendégként fellépett Presser Gábor, Dresch Mihály és Mező Misi is. A fesztiválozók kora délután kezdték benépesíteni a Velencei-tó partját, az Északi Strand birtokba vételével megkezdődött a legnagyobb magyarországi hallgatói buli.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A "csíkos" pörgés után természetesen a többi napon sem lesz sok idejük pihenni a látogatóknak: a legnagyobb hazai előadók között a teljesség igénye nélkül olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Quimby, a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a Mystery Gang. Minden eddiginél több külföldi fellépő teszi tiszteletét Velencén, ott lesz DubFX, Roni Size, a Brooklyn Bounce, John Dahlback és a Freestylers.

A Velencére való eljutást a MÁV segíti megerősített járataival. Ez azt jelenti, hogy azok a vonatok is megállnak a tóparti városnál, amelyek menetrend szerint áthaladnának az állomáson. A vasútállomás és a rendezvény helyszíne között EFOTT fesztiválbusz közlekedik. Indulás előtt érdemes az efott.hu oldalon végigböngészni a menetrendet.

EFOTT – Csak szabadon…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.