Egy héten át az Erzsébet téren

Art Moments: vizuális művészeti fesztivál Budapesten

Egy központi helyszínnel, több művészeti ág megjelenésével jelentkezik az idén az Art Moments; a kortárs vizuális művészeti fesztivál csütörtöktől egy héten át a kiállítások mellett filmvetítésekkel, irodalmi, zenei eseményekkel és workshopokkal várja a közönséget Budapest belvárosában, az Erzsébet téren.

2012.07.03 13:59MTI

A hároméves múltra visszatekintő esemény, amely fiatal művészek munkáit mutatja be, korábban csaknem egy hónapon át tartott, mintegy ötven helyszínen. Idén a budapesti Design Terminálban és az Akvárium Klubban valósul meg a rendezvény, amely július 12-ig várja az érdeklődőket. Ezúttal nemcsak a képzőművészet, hanem szinte valamennyi művészeti ág megjelenik - mondta Erdélyi Szabolcs, a szervező Hybridart Management vezetője a keddi sajtótájékoztatón.

A fesztivál ingyenesen látogatható, az egyes programokat júliustól szeptemberig vidéki városokban - Veszprémben, Debrecenben, Balatonfüreden, Pécsett és Tokajban - is bemutatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.