Kurzusokat tartanak

Nemzetközi Improvizáció Fesztivál a SÍN Kulturális Központban

Az amerikai Lower Left társulat lesz a vendége a SÍN Kulturális Központban július 2. és 8. között megrendezendő Nemzetközi Improvizáció Fesztiválnak.

2012.06.30 11:45MTI

A Kontakt Budapest és a SÍN Kulturális Központ szervezésében megvalósuló fesztivál a korábbi évek hagyományától eltérően nem önálló vendégtanárokat, hanem az amerikai Lower Left társulatot látja vendégül, amelynek tagjai kurzusokat tartanak és július 2-án bemutatják előadásukat is - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, Nina Martin, a társulat egyik alapítója kiemelkedő alakja az improvizatív tánc műfajának. 

Ensemble Thinking (csoportos gondolkodás) elnevezésű metodikáját fesztiválokon, egyetemeken, különböző képzési programokban tanítja a világ minden pontján. Az érdeklődőket az idei fesztiválon is számos kurzus és előadás várja, amelyekről a www.kontaktbudapest.hu oldalon található részletes leírás és jelentkezni is a honlapon lehet. Reggeltől estig ajánlanak órákat, a programban szerepel kontakt táncház kicsinek, valamint kezdő órák, nyitott órák, szakmai beszélgetések, esténként pedig a táncosok és zenészek közös improvizációja is várja az érdeklődőket. A kurzusokon bárki részt vehet tudásszinttől függetlenül. 

A fesztiválon a Lower Left és a Company ST közös bemutatója, majd a Lower Left Horizontal Distance című előadása látható. Az egyik este a tanárok produkcióját, egy másikon pedig a résztvevők előadását is láthatja a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.