Mobilmegoldás színházi fesztiválra az Armadillotól

Digitális interaktív programfüzet okostelefonokra - Irány a Szegedi Szabadtéri Játékok!

Digitális programfüzetet fejlesztett az Armadillo hazánk legnagyobb és Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári zenés színházi fesztiváljának, a Szegedi Szabadtéri Játékoknak. Az okostelefon-alkalmazás segítségével - számtalan hasznos tevékenység mellett - belépő vásárolható vagy akár szállás is foglalható. A digitális interaktív programfüzet iPhone és Android készülékeken működik.

2012.07.02 11:52ma.hu

A leggyorsabban, az előadás részleteitől kezdve a szállásfoglalásig azonnal választ adva minden lehetséges kérdésre – ez volt az alapkoncepciója a Szegedi Szabadtéri Játékok mobil-applikációjának – tudtuk meg Arany Gábortól, az Armadillo Kreatív Ügynökség stratégiai vezetőjétől. Az ügynökség munkatársa a közösségi média hatékonyabb kihasználásával, az okostelefonok hódításával, a fiatal generáció megcélzásával, továbbá a nézőkkel, érdeklődőkkel való közvetlenebb kapcsolat kiépítésével magyarázza a projekt indítását. A digitális interaktív programfüzet iPhone és Android készülékeken működik.

Az applikáció segítségével kényelmesen és gyorsan informálódhatnak az előadások időpontjairól, felhívhatják egymás figyelmét a jó előadásokra, de természetesen akár jegyet is vásárolhatnak - mondta Szabadi István, az Armadillo Kreatív Ügynökség vezető fejlesztője. A távolról érkezők informálódhatnak az ajánlott szálláslehetőségekről, amiket könnyedén felhívhatnak, illetve térképen is megnézhetik a szállás és az előadás helyszínének távolságát. A helyszínen néhány kattintással egy interaktív térképet tarthatnak a kezükben és könnyedén megtalálhatják a helyüket, szektorukat. A széket elfoglalva pedig amíg az előadásra várnak, elolvashatják a szereplőgárda neveit, képeket nézhetnek meg, és rövid történetet olvashatnak az előadásról, amit akár meg is oszthatnak a barátaikkal. Az applikáció a magyar mellett angol és német nyelven is elérhető.

A Szabadtéri-alkalmazást az idei nyártól a helyszínen már wifi-n keresztül is használhatják a nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.