Kaliforniát már meghódították, most rajtunk a sor

Latin dallamok rockosítva? Ez a Latin Varázs!

A Latin Varázs nevű magyar-latin produkció Kaliforniában már az egész spanyol ajkú latin közönséget meghódította. A különleges formáció Szűcs Antal Gábor gitárművész és Gál Péter hegedűművész egymásra találása eredményeképpen jött létre.

2012.07.03 11:29ma.hu

Szűcs Antal Gábornak egyremegy, latin zenét vagy kemény rockot játszik-e – a fő, hogy élvezze a közönség. Számos ismert zenekar és csapat tagjaként ismerhetjük őt: Hungária, Skorpió, Dinamit, ős-Bikini, Bojtorján és Latin Duó.

Gál Péter, a csapat „látványembere” – sokak szerint az „ördög hegedűse” – komolyzenei pályán kezdte. Az ex-Kormorán együttes legsikeresebb periódusának alkotó tagja volt egészen 1990-ig, producerként és lemezkiadó igazgatóként pedig már több élvonalbeli együttest állított pályára.

Fotó: www.vargaphoto.hu


A Latin Varázs már megalakulásakor népszerű volt. Amerikai és kanadai turnén vettek részt (Los Angeles, Las Vegas, Chicago, New York, Buffalo, Cleveland; Ontario: Toronto). A bemutatkozó koncert Los Angelesben, nemzetközi közönség előtt zajlott, ahonnan szintén többszöri ráadás után engedték el a két latin ritmusokat játszó rockert. Ebből is láthatjuk, milyen különleges duett ez: a repertoárban saját szerzeményeiken kívül a Hotel California, a Macskajaj zenéje vagy a népszerű Monti csárdás is megtalálható.

A formáció hazai debütálását a Fonyód melletti Béla-telepi Fesztiválon élvezhetjük, ahol az ismert dalok mellett saját szerzeményeket is hallhatunk majd.

Időpont és helyszín: 2012. július 12. Fonyód-Bélatelep

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.