Érinthetetlenek: a pop-musical

Képek - Könnyű nyáresti maffiasztori a Margitszigeten

Június 28-án mutatják be a nagyközönségnek, majd további 3 estén lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Érinthetetlenek című pop-musical. Igazi nyári szórakozást ígér a darab!

Érinthetetlenek - Margitszigeti Szabadtéri Színpad képgaléria

2012.06.28 13:29ma.hu - S. Á.

Könnyed, humorral és megható jelenetekkel, lendületes akciókkal és szívbemarkoló vallomásokkal fűszerezett zenés darabot láthatnak azok a színházkedvelők, akik június 28. és július 1. között úgy döntenek, hogy az egyik estét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon töltik. Az egyik leghangulatosabb budapesti színházban ezen a négy napon mutatják be a Tallér Edina által írt és Simon Kornél rendezte Érinthetetlenek című popmusicalt.

A '60-as évek Amerikájában játszódó sztori meglehetősen egyszerű, mégis számtalan fordulatot tartogat: egy New York-i család áll a középpontban, ahol a családfő, Crash (Egyházi Géza) nemcsak a hagyományos értelemben vett család élén áll, hanem ő a helyi maffia vezetője. Felesége, a spanyol származású Suzanne (Fehér Adrienn) a klasszikus anyaképet megtestesítve a végsőkig kitart férje mellett, miközben pontosan tisztában van vele, miből is élnek olyan fényűzően.

Nem úgy az épphogy nagykorúvá cseperedett lányuk, Hanna (Andrádi Zsanett), aki egyrészt nem tudja, másrészt meg nem is nagyon szeretné tudni, ki is valójában az apja, egészen addig, míg bele nem szeret - ki másba, mint - a helyi rendőrfőnökbe, Nickbe (Magyar Bálint). És ha mindez még nem lenne elég a csavaros történethez, megjelenik a Chicagóban élő, de eredetileg orosz születésű maffiafőnök, Fedor (Józsa Imre) is vérmes asszonykájával együtt, no meg ott van a "családba" beépült titkos rendőr, Colton/Zoltán (Gerner Csaba) is.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Könnyű kitalálni, hogy ilyen kavalkádból félreértések tömkelege és a kívülálló szemével nézve csupa komikus helyzet kerekedik, de ezt tucatnyi jól ismert popsláger időnként újraértelmezett előadásával is fokozzák, például Crash Pataki Attila szavaival vallja be, hogy azért készül kiszállni a "vállalkozásból", mert a kör közepén könnyen megtalálják a rosszak, az épp faképnél hagyott Nicket pedig a csapata azzal vigasztalja Sub Bass Monster-i stílusban, hogy "nincs nő, nincs sírás" - a többi poént nem lőjük le, maradjon valami a bemutatókra is.

A sztori és a dalok mellett a látványra is nagy hangsúlyt fektettek a művészek, több mint 200 négyzetméteres LED fal, valamint 70 intelligens robotlámpa gondoskodik a tökéletes képről, a 13 színész alakítását pedig 24 tagú tánckar és egy 14 főből álló élőzenekar teszi teljessé.

Ha tehát még nincs programja a következő napokra, érdemes fontolóra venni az Érinthetetleneket! További információk és jegyvásárlás a produkció hivatalos honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.