Motort vagy nőt kap a győztes?

Képek - Berki Krisztián szabadesésre hívja ki Haddawayt!

Igazi rocklegendák szállták meg a minap a Kopaszi gát területét. A július 12-15-e között Orfűn megrendezésre kerülő Bikers Open Air fellépői egy forró nyári piknikre voltak hivatalosak.

Szabadesésre készülnek a Bikers Open Air sztárjai képgaléria

2012.06.25 14:39ma.hu

A Bikers Open Air rendezvény fő célja, hogy alternatívát kínáljon azoknak a motorosoknak, akik egy találkozóra nem csak a fellépő zenekarok vagy az érdekes programok miatt mennének, hanem érdekli őket az adott környék története, a látnivalók és persze a jobbnál jobb motoros túrák is a Mecsek környékén.

A fesztiválon belül lesz egy igazán látványos és extrém esemény is, a Rocket Roll futam. Ennek különlegessége, hogy semmilyen előnyt nem jelent majd a motor teljesítménye, hiszen a hosszú, lejtős útszakaszon leállított motorral kell teljesíteni a távot. Így csak a lendület és a bátorság hajtja majd a versenyzőket!

A verseny résztvevői között lesz a rosszfiúként megismert Berki Krisztián és a világhírű énekes, Haddaway is. Ahogy az ilyen versenyeken szokás a tét vagy a vesztes motorja, vagy a barátnője. Orfőn kiderül majd, hogy miben fogadnak a fiúk és mi vagy ki lesz a nyertes jutalma. Esténként természetesen koncertek szórakoztatják a fesztiválozókat.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A Bikers Open Airen több mint, másfél évnyi kihagyás után először lép fel fesztiválon Hobo és bandája! A hazai legenda elárulta, hogy hosszas győzködés után mondott csak igent, mivel volt már rossz tapasztalata motoros fesztiválokkal. Pár évvel ezelőtt előzenekar helyett pornó-show volt a színpadon, mielőtt zenélni kezdtek. Sőt, kiderült, hogy annak a rendezvénynek volt egy politikai vonulata is, amelytől Hoboék mindig is élesen elzárkóztak.

A Bikers Open Air rendezvénnyel azonban kivételt tettek és részt vesznek a fesztiválon, mivel a meggyőzte őket a program színvonala és a többi fellépő listája. A magyar blues-rock legenda mellett olyan zenekarok is színesítik az esti programokat, mint a Karthago, a Piramis, a Zorall, a Mobilmánia és a mindig extrém Kiss Forever Band.

A Bársony Bálint és Némo vezette Star Jam Session is egy igazán különleges rock show-val örvendezteti meg a közönséget, ahol az alapzenekaron kívül fellép még az egyenesen Bécsből a fesztiválra motorozó világsztár Haddaway, valamint Pásztor Anna és Hien is. Haddaway és Hien egy közös duettre is készülnek, de hogy melyik dalt adják együtt elő, az még maradjon titokban.

Várnak miden motor és zeneszeretőt a szervezők július 12-15-e között Orfűn a Bikers Open Air fesztiválon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.