Ősbemutató: június 28., Szabadtéri színpad

Az idei nyár kihagyhatatlan programja: Érinthetetlenek

Június 28-án állnak első ízben a nagyközönség elé az Érinthetetlenek című pop-musical színészei, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra valóságos Broadway-hangulatot varázsolva.

Érinthetetlenek - a pop-musical képgaléria

2012.06.22 11:44ma.hu

Az 1960-as évek elején Amerikában egy kedves maffiacsalád válságba kerül. A családfő jó útra tér, lányuk szerelmes lesz a környék rendőrfőnökébe. Közvetlen szomszédjaik azonban az orosz maffia megbízásából kémkednek utánuk, s mindezek fejében még az FBI is az évszázad nagy fogására készül.

Ebben a zavaros, bűnökkel terhelt környezetben nem csoda, ha konfliktusok születnek, ha a be nem teljesült vágyak szomorú könnyeket csalnak fiatal lányok szemébe. De a rengeteg izgalmat követően a katarzis természetesen itt sem maradhat el!

A hazai könnyűzene legismertebb dalaira épülő új pop-musical – az Érinthetetlenek – valódi Broadway-hangulatot és -látványt idéz.

Fotó: Érinthetetlenek (A galériához KATT a képre!)


Az Érinthetetlenek előadásain a több mint 200 négyzetméteres LED-falon, a 70 intelligens robotlámpán, a különleges hangi és pirotechnikai hatásokon kívül 24 táncos, 14 tagú élőzenekar és 13 kiváló színművész garantálja a nyár egyik legizgalmasabb esti szórakozását a Margitszigeten.

A Tallér Edina által írt és Czomba Imre által hangszerelt darab főbb szerepeiben Egyházi Gézát, Magyar Bálintot, Andrádi Zsanettet és Fehér Adriennt láthatjuk, de a további szerepekben is parádés sztárok tűnnek majd fel a színen.

Érinthetetlenek - ősbemutató 2012. június 28. csütörtök 20.30, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
További előadások: június 29., 30. és július 1., mindhárom napon 20.30 órás kezdéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.