Artista, koncertek, játékok

Kispesti Városünnep a hét végén

Simet László világhírű artista halálkerék-mutatványa, koncertek és kreatív játékok várják az érdeklődőket a kispesti Városünnepen vasárnap.

2012.06.08 16:45MTI

Simet László a londoni Olimpia főpróbájaként mutatja be a halálkerékszámot, amelyet eddig a koppenhágai Tivoli szabadtéri színpadának a tetőszerkezetén, a Gröna Lundban Stockholmban, valamint az oslói Momarknadon láthatott a közönség. Simet László már máskor is mutatott be rendkívül nehéz számokat Kispesten, 2010-ben például motorral ment át két toronydaru között kifeszített kötélen 40 méteres magasságban. 

A Városünnepen fellép a többi között az Alma együttes, Fluor Tomi, Janicsák Veca, az Everdance táncegyüttes, a Bon-Bon és a Beatrice - közölte Kispest Önkormányzata pénteken az MTI-vel. A kisebbeket babasátor és óriásjátékok, a nagyobbakat kvízkaland játszóház, kreatív játékok és minigolf szórakoztatja, az utca közepén szörfözni is lehet majd. A programokat tűzijáték zárja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.