Minden szerdán izgalom és akció a tévében

Pánik Sydneyben: húsevő vírus támad a fesztiválozókra

Amikor a fiatalok útnak indultak a három napos rockfesztiválra Sydneybe, még nem sejthették, hogy hamarosan életük legborzalmasabb élménye vár rájuk. Szerencsére ránk csak izgalom vár, mint minden szerdán este...

2012.06.06 16:49ma.hu

Ha szerda, akkor akció és izgalom a köbön, persze csak akkor, ha a Universalra kapcsol, mert ezúttal is folytatódik a nyári akciósorozat. A terítéken ezúttal egy gyilkos vírus szerepel, amely egy gyanútlanul fesztiválozó tömegre csap le, nem kis pánikot okozva a fiatalok körében. A rockfesztivál így hamarosan valóságos rémálommá válik, és ahhoz sem kell sok idő, hogy a riadalom - és a fertőzés - a bekerített területről kijutva a várost is elérje.

A szükségállapot kihirdetése csak az első lépés az elkerülhetetlen intézkedések között, főleg akkor, amikor kiderül, hogy a vírus nem is véletlenül jelent meg épp a fesztiválon.

Pánik a szigeten - szerda este 21.20-tól

Fotó: Universal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.