Idén a káposztás étel lesz az ínyenceknek

Kosborfesztivál Dorogon

Gasztronómiai és borfesztivált rendeznek Dorog és környékének kistelepülései a hétvégén, idén a káposztás ételek készítése a Kosborfesztivál témája.

2012.06.07 14:35MTI

A vendégek több különleges káposztás ételt kóstolhatnak meg és Jászai Tibor sztárszakács is káposztás ételt készít bemutatóján. A rendezvényre látogatókat tizenegy magyar pincészet és 21 pálinkastand kínálata, hagyományos magyar ízeket felvonultató vendéglátás várja.

A programok között szerepel a Vinum Ister-granum Borlovagrend bemutatkozása, Dombóvári István stand-up műsora. Este a Váczi Eszter Quartet, a Heaven Street Seven és a Wasabi Kht. szórakoztatja a közönséget.

A szervezők a rendezvény névadójának a kosbort választották, amely a Pilis egyik ritka orchideaféléje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.