A Dzsungel Hőse 3D-ben

Háromdimenziós Tarzan készül a Bavaria stúdióban

Háromdimenziós változatban eleveníti fel Tarzan százéves történetét a német Constantin Film, amely a Bavaria filmstúdióban forgatja újra a dzsungel hősének kalandjait.

2012.06.06 14:17MTI

 A főszerepet az Alkonyat sztárja, Kellan Lutz kapta, aki elárulta, hogy gyerekkorában tűzoltó vagy Tarzan szeretett volna lenni. A majmok nevelte, indákon röpködő Tarzan szerelmét, Jane-t Spencer Locke alakítja. A szereposztáshoz Jamie Ray Newman és Trevor St. John is csatlakozott. Newman Tarzan anyját játssza, akinek repülője a dzsungelben zuhan le, St. John pedig a hataloméhes William Clayton szerepében jelenik meg a filmvásznon. 

 A megfilmesítés jogait a Constantin Film szerezte meg. A produkciós cég főnöke, Martin Moszkowicz a filmmel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a 3D-s kalandfilm 2013 januárjában kerül a mozikba. A térhatású filmet forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként is Reinhard Klooss jegyzi. A produkció a játékfilmes felvételeket gazdag számítógépes animációval vegyíti. A motion capture (digitális mozgásrögzítés) technikával készülő felvételek már májusban megkezdődtek Münchenben. 

 A színészek egy különleges, mozgásérzékelő térben veszik fel a jeleneteket. Az eredetileg katonának készülő, de leszerelése után számos foglalkozással próbálkozó Edgar Rice Burroughs első Tarzan-története 1912 októberében jelent meg előbb egy magazinban, majd önálló kötetként. A "majomember" története több mint húsz regényben folytatódott. A Tarzan-sorozatot hatvan nyelvre fordították le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.