Vígjáték és romantika tarolt az amerikai mozikban

Véget ért Az éhezők viadalának diadalmenete

Egy vígjáték és egy románc törte meg Az éhezők viadalának négyhetes uralmát az észak-amerikai mozikban.

2012.04.23 11:48MTI

A Think Like a Man című komédia 33 millió dolláros (7,5 milliárd forintos) jegyeladással szerezte meg a hétvégén az észak-amerikai mozis toplista első helyét. A vígjáték Steve Harvey bestseller randitanácsadó könyve nyomán született 13 millió dolláros költségvetésből.
   
A Zac Efron főszereplésével forgatott Szerencsecsillag, amely 22,8 millió dolláros (5,2 milliárd forintos) bevétellel került a második helyre, Nicholas Sparks romantikus regényét dolgozta fel, amely egy Irakból hazatérő katonáról szól.
   
A harmadik helyre visszaszorult Az éhezők viadala további 14,5 millió dollárt (3,3 milliárd forintot) besöpörve már közel 360 millió dollárra tornászta fel amerikai és kanadai mozis bevételét, ami a tengerentúli jegyeladásokkal már összesen 573 millió dollárra rúg.
   
A toplista első öt legnézettebb filmje közé még a Disney természetfilmje, a Chimpanzee került be 10,2 millió dolláros jegyeladással és a Farrelly testvérek új vígjátéka, a The Three Stooges 9,2 millióval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.