Pörgős kultúrest és vijjúú-vijjúú a babonás napon

Amőbák és rapperek lepik el péntek 13-án a színpadot

Rímekbe szedett rapszövegek, amőbák, vijjúú, vijjúú, verseskötet bemutató, hip-hop-al, nujazzel ördögien kevert soul, illetve funk zene, és persze hajnalig tartó tánc várja a D-Link égisze alatt megvalósuló slam poetry est látogatóit.

2012.04.12 15:19RedLemon

Április 13-án, pénteken garantáltan nem az otthoni horrorfilmnézés lesz a legjobb program, hiszen a pörgős szövegeké és a táncra perdítő grúvoké lesz a főszerep az Alcatrazban.

A kultúresten az Akkezdet Phiaiból ismert Závada Péter mutatja be egészen ropogós verseskötetét, majd fellép a grooveközpontú, jazzel, funkkal spékelt elektronikus zenét játszó Amoeba, illetve a '60-as '70-es évek jazz soul és funk zenei hagyományait a huszonegyedik század hip hop, nujazz és neosoul mozgalmaival remekül ötvöző SoulClap.

Őket Békéscsaba büszkesége, a "vijjunizmus" megteremtője, az egyedi szövegű és összetéveszthetetlen hangú Mikee Mykanic váltja a színpadon.

Lesz open mic is, azaz bárki a maximumra csavarhatja beszélőkéjét, ezáltal megcsillogtatva tehetségét a színpadon.

A szégyenlősebbeknek marad a reggelig tartó tánc, amelyhez a pörgős ritmusokat dj Frequent és dj Saiid adja.

Időpont: 2012. április 13. (péntek)
Helyszín: Alcatraz Music Pub, 1072 Budapest, VII. Nyár u. 1.
Belépés csak 18 éven felülieknek! Jegyár: 1000 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.