Süveg és Závada jazz-rappel tarolt

Lyukat szövegelt a hasunkba az Akkezdet Phiai

Nyugat, Zenebuddhizmus, Budapest, Színezés dobbal. Csak néhány azok közül a kultikusnak számító dalok közül, amelyek Süveg Márk és Závada Péter nevéhez fűződnek. Az Akkezdet Phiai tagjainak szövegei azonban most egészen máshogy szóltak: igazi zenei virtuózok, azaz a Balázs József Trió tagjai tették különlegessé azokat jazz improvizációikkal.

2012.02.03 16:29RedLemon

Mozdulni is alig lehetett az Alcatrazban néhány napja, ahol újra egy színpadon lehetett látni-hallani a Balázs József Trió tagjait, azaz Balázs Józsefet, Balázs Elemért és Lakatos Percek Krisztiánt az Akkezdet Phiai tagjaival, Süveg Márkkal valamint Závada Péterrel.

A rendhagyó koncert közben nemcsak a zenészek arcán lehetett látni azt az átszellemültséget, amit csak a zene válthat ki, hanem a közönség is élvezte a zenei improvizációkra épülő előadást.

"A D-link bemutatja" a jövőben is olyan értékteremtő kulturális események mellé áll, mint amilyen a világhírű jazz-zenészek, azaz a Balázs fivérek és a magyar underground zenei élet kiváló tehetségeinek közös produkciója volt.

Fotó: RedLemon/Süveg Áron


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.