Második alkalommal rendezték

Jóllakott a Foodapest: bezárt a terülj-terülj-asztalkám

Az idén második alkalommal rendezte a Hungexpo Zrt. az UKBA és a Foodapest kiállításokat együtt a Budapesti Vásárközpontban.

2012.02.08 18:53ma.hu

A két kiállítás idejére éppen az idei leghidegebb idő érkezett meg, hóval és közlekedési nehézségekkel is bonyolítva az utazók dolgát. Mindezek ellenére a négy napos rendezvényt, amely vasárnaptól szerdáig tartott nyitva, több mint 11000 érdeklődő kereste fel.

Mintha a FOODAPEST és UKBA résztvevőit az időjárás is emlékeztette volna, mennyire kemény a hazai piacon jelen lenni, milyen komoly erőfeszítéseket kíván a haladás. A feltételek minden gazdasági ág, minden vállalkozás dolgát megnehezítik, s míg a hó elolvadására hamarosan számíthatunk, a fellendülésért még sokat kell tenni. Az elhangzott előadások, bemutatók illetve a kerekasztal beszélgetések résztvevőinek körvonalazódó véleménye alapján ebben a legtöbben egyetértettek.

A kiállításon közel kétszáz kiállító mutatkozott be, az események pedig – melyek között szakmai konferenciák, cukrász és pékipari versenyek szerepeltek - 7000 négyzetméteren zajlottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.