Jön az Expandebles 2

Chuck Norris szétveri a fejed - de a káromkodást nem tűri

PG-13-as, avagy a fiatalabbak számára is látogatható kategóriába szorítják az extravéres- extraszabadszájú Expendables - Feláldozhatók című Stallone-mozi második epizódját - az ok pedig több, mint prózai. Illetve maga a próza.

2012.01.19 09:47ma.hu

Chuck Norris hiába annyira kemény, hogy meg sem emeli magát fekvőtámasznál, hanem a földet nyomja lejjebb, láthatóan nem tűri a mocskosszájúságot. A 80-as évek vérben-halálban gázoló akciófilmjeinek látványos megidézése, az Expendables (magyar címen Feláldozhatók) címen bemutatott mozi sok minden volt, csak békés és tündéri nem: két géppuskasorozat között bizony a szereplők szája is nem egyszer mocskosmód elsült. 

A második részében nyilvánvaló volt, hogy szerepet vállal a volt deltha kommandós, és ütközetben eltűnt, a másolt VHS-kazetták korzsakának atyaúristene, Chuck Norris is (akiből, sajátos visszatérés gyanánt lett az utóbbi idők legviccesebb internetes mémje) - a forgatás lassan befejezedik, és ennek kapcsán nyilatkozta a The Gazette című lapnak a mester a következőket: 

"A forgatókönyvben rengeteg vulgáris dialógus volt, ami miatt ugyebár rengeteg fiatal nem nézhetné meg a kész mozit - emiatt húztam olyan sokáig a szerződés aláírását. Olyan feltételeket szabtam, hogy a producerek kénytelenek voltak kihúzni a durva szövegek nagyját. Az Expendables 2 PG-13-as kategória lesz. " 

Az előző rész rendezője, Sylvester Stallone szerda hajnalban erősítette meg Chuck Norris gyerekbarát információit: a Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme álomcsapat tehát tényleg lakatot tesz a szájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.