The Woman in Black

Oszló hulla feketében: Harry Potter horrorba keveredik

Harry Potter egy vidéki kastélyban kénytelen ráeszmélni, hogy van rosszabb a dementoroknál.

2012.01.08 20:17ma.hu

Egy sikeres franchise amennyire áldás, pont annyira átok is lehet. Ezerszer láttuk már, hány fiatal színésznek ment rá a karrierje arra, hogy az arcát egy legendás karakternek kölcsönözte. Daniel Radcliffe-re 8 nagyfilmnyi Harry Potter-kaland után mondhatni tényleg a halál vár - egy film erejéig legalábbis biztosan. A The Woman in Black az előzetes alapján a nagybetűs gótikába oltott fejszézős durvulás, melyben az ügyfele halála miatt egy isten háta mögötti rémkastélyba kényszerülő ügyvédet a címszereplő, meglehetősen halott vénasszony abúzálja szüntelen.

A februárban a mozikba kerülő film egyik legnagyobb reménysugara - Potter ide vagy oda - a direktori székben helyet foglaló James Watkins, a horrorrajongó-körökben minimum kultstátuszra szert tett Eden Lake rendezője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.