Pályamunkákat vár a MOME

Pályázat: Budapest hangulatai

Budapest hangulatait bemutató alkotásokkal lehet nevezni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) pályázatára, a szabadon választott technikával készülő pályaműveket két témakörben várják a szervezők.

2012.01.03 19:59MTI

A MOME Média Intézete és a Funzine Magazin közös pályázatára A kerület, ahol élek és Budapest hangulatai témakörökben lehet nevezni - olvasható a felhívás az egyetem honlapján.
   
Az első témakörben készülő alkotások szabadon választott módszerrel (stop-motion technika, fotókból összeállított klip, bármilyen technikájú mozgóképes etűd, interjúkból összevágott, zenére komponált vagy "no comment" anyag, madár- vagy köztéri szobrok perspektívájából, taxiból vagy gyalogosan leforgatott videó) készülhetnek. A lényeg, hogy a pályázó saját ötlet alapján, vizuálisan dolgozza fel Budapest egyik kerületét. Fontos szempont az egyéni látásmód, az innovatív technikai kivitelezés, valamint, hogy az adott anyag minél érthetőbben és informatívabban tájékoztassa a Budapestre látogató turistákat a kerület lakóiról, utcáiról, hangulatáról. A pályamunkák 3-5 perc hosszúságúak lehetnek.
   
Budapest hangulatai témakörben bármilyen digitális eszközzel (kamerával vagy akár telefonnal) készített képeket várnak, egy-egy jól elkapott jellemző, vagy éppen a szokásostól eltérő pillanatot a város életéből, ünnepeiből, hétköznapjaiból.
   
A jelentkezési határidő mindkét témában 2012. január 25.
   
Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, a verseny részletes menetéről az egyetem honlapján (www.mome.hu) olvashatnak az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.