Szilveszteri koncert a Főnix Csarnokban

Ismét hazai pályán zárja az évet a Tankcsapda

A Debrecen főterén rendezett tavaly szilveszteri koncert után csütörtökön visszatér a Főnix Csarnokba a Tankcsapda, amely immár huszadik alkalommal zárja "hazai pályán" az évet.

2011.12.28 19:23MTI

A zenekar 1992 óta hagyományosan Debrecenben lép fel utoljára az évben, idén hatodik alkalommal a Főnixben, Magyarország második legnagyobb koncerthelyszínén - közölte Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtófőnöke.
   
Az időjárás az utóbbi időben nem volt kegyes Debrecenben a rockbandához: a tavaly szilveszteri mínusz 12 fokos fagy után idén nyáron a Campus Fesztivál zárónapján hatalmas vihar és szakadó eső kísérte fellépésüket.
   
"Tavaly nagyon nehéz volt megküzdeni a mostoha téli időjárással" - idézte szilveszteri emlékét Lukács László frontember, hozzátéve, hogy ennek ellenére az egyik legjobb koncertjük és szilveszteri emlékük volt a Kossuth téri buli.
   
Az énekes beszélt arról is, hogy nagyon sokan vidékről, vagy a környező országokból is külön az év végi koncertre készülnek. Híre ment ugyanis, hogy Debrecenben a Tankcsapda igyekszik valamiképp "önmagát is felülmúlni" - hangoztatta Lukács László.
   
A Tankcsapda először 2004-ben, 15. születésnapján lépett fel a Főnix Csarnokban. Utána még négyszer töltötték meg az arénát és csütörtök este is telt házat, tízezernél több rajongót várnak.
   
A "tankok" előtt a budapesti Leander és a Los Angeles-i Verismo lép fel, akiket a zenekar tagjai hívtak meg az évzáró bulira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.