Strauss-Kahn, Berlusconi és Clinton az ihlető

Szexbotrány-filmet forgat Abel Ferrara

Részben Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap lemondásra kényszerült vezetője, illetve Bill Clinton volt amerikai elnök és Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányai alapján forgat filmet Abel Ferrara amerikai rendező.

2011.12.28 15:45MTI

A mocskos zsaru és a New York királya című filmeket is jegyző Ferrara új alkotásában a hírek szerint Gérard Depardieu és Isabelle Adjani játszhatja a főszerepet - írta internetes kiadásában a The Guardian című brit lap.
   
A forgatókönyvet Ferrara és Christ Zois jegyzi, a projekt azonban még igen korai szakaszában van. "Egy biztos, Depardieu, Adjani és Ferrara nagyon szeretne együtt dolgozni" - fogalmazott Vincent Maraval producer, a Wild Bunch produkciós cég képviselője. "Készülőben van egy forgatókönyv, amelyet Strauss-Kahn ihletett, és amely megszállottságról és politikusokról szól. De több pusztán a Strauss-Kahn-botránynál" - tette hozzá.
   
Gérard Depardieu az egyik francia újság kérdésére csak annyit mondott: "Általában nagyon jól játszom el olyan karaktereket, akiket nem szívelek és akikre nem hasonlítok".

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.