The Dictator

Videó: Borat diktátor lesz, és megcsinálja Megan Foxot

Akár az azonos című Chaplin-klasszikus újrája is lehetne, de nem az: Sascha Baron Cohen ezúttal egy gyanúsan husszeini figura bőrébe bújva táncol a rekeszizmainkon.

2011.12.15 15:29ma.hu

Sascha Baron Cohen-t lehet szeretni, lehet gyűlölni (de nagyon!) - egy dolog képtelenség: szó nélkül elmenni mellette. Igaz, ezt nem is nagyon hagyná: korábbi teremtményei, Borat, a kazah riporter, vagy osztrák divatnáci kollégája, Brüno így vagy úgy, de mindenképp valamiféle érzelmi reakciót csiholnának belőlünk, ha az útjukba kerülnénk.

A korábbi áldokumentum-szerű Cohen mozik rendezője, Larry Charles ezúttal láthatóan visszanyúl "a harmadik gyermek", azaz az Ali G.-féle játékfilmes gyökerekhez. A híres komikus egy gyanúsan husszeini diktátort játszik, aki annak ellenére, hogy a szakálla alig több, mint színpadi kellék, összeszőrözné az Egyesült Államokat is. Az előzetes alapján ezt Megan Fox-szal kezdi, de felbukkan mellette az Oscar-díjas Ben Kingsley, valamint John C. Reilley is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.