Felcsendülnek a legnépszerűbb dalok

Újabb világsztár jön hozzánk! Seal Budapesten koncertezik

A ShowTime Budapest rendezvényszervező cég büszkén jelentette be, hogy egy újabb világsztár érkezik Budapestre. Nem kisebb sztár, mint Seal ad koncertet a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán július 15-én 19:30 kor.

2008.04.22 16:58ma.hu

Seal pályafutása 17 évvel ezelőtt kezdődött Londonban, azóta az énekes 3 Grammy-díj büszke tulajdonosa és több mint 15 millió albumot adott el világszerte. 

Első nagy sikerei a 90-es években születtek, hiszen ki ne emlékezne a „Killer” és a „Crazy” című sikerdalokra. Az örökzöld hangú énekes új albuma november 12-én jelent meg "System" címmel, 11 remek szerzeménnyel, melyek közül az első kislemez és videoklip az "Amazing" című dalból készült. 

Seal az album stúdiómunkálatai során Stuart Price-szal dolgozott együtt, aki Madonna utolsó siker-albumának volt mindenható producere. A koncerten a sztár korábbi slágerei is elhangzanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.