Két zongoraversennyel készülnek

Budapesti Vonósok a Apolló Francia-Magyar Alapítvány gálakoncertjén

Április 17-én, csütörtök este fél 8-kor a Budapesti Vonósok tartanak koncertet a Zeneakadémia Nagytermében - Az Apolló Alapítvány gálakoncertjén két zongoraversenyt hallhat a közönség Szegedi Anikó előadásában, majd Botvay Károly tolmácsolásában Fauré elégiája is elhangzik Liszt Angelus című műve mellett.

2008.04.14 16:35ma.hu

Április 17-én, csütörtök este fél 8 órakor a Budapesti Vonósok tartanak koncertet a Zeneakadémia Nagytermében.

Az Apolló Alapítvány gálakoncertjén két zongoraversenyt hallhat a közönség Szegedi Anikó előadásában. Schumann a-moll és Mozart d-moll zongoraversenye mellett, Botvay Károly tolmácsolásában Fauré elégiája is elhangzik Liszt Angelus című műve mellett.

Közreműködnek:

Szegedi Anikó (zongora), Botvay Károly (gordonka)

Műsor:

Liszt: Angelus, Fauré: Elégia, op. 24 Mozart: d-moll zongoraverseny, K. 466, Schumann: a-moll zongoraverseny

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.