Folytatódik a csimbummcirkusz

Tovább robbantgat a megalomán amerikai

Hiába ígérgette az amerikai sztárrendező: mégis megrendez még egy epizódot az eddig három részt megélt Transformers szériából.

2011.12.08 15:44ma.hu

Az első rész simán csak rossz volt, a második annyira kaotikus, hogy már az ember agya sült ki tőle, a harmadik pedig olyan katasztrofális, hogy amellett mi sem mehettünk el szó nélkül.

A szerelőműhelyek snufffilm-gyárosa, a Hollywoodi robbantásszakértőként bepozicionált Michael Bay hiába ígérgette, hogy többet a személykocsiból világmegmentő/avagy mészárszéknyi robotgigászokká transzformálódni képes játékszerek kalandjaival nem foglalkozik, a Paramount stúdió picit zsarolásszagú ajánlatára nem tudott nemet mondani: kap 20 millió dollárt a már régen tervezett, minimál költségvetésű thrillére, ha utána rögvest nekiáll az olajos robothuszárokról szóló hőseposz negyedik felvonásának.

Bay már igen régen dédelgetett szerelemgyere, a Pain and Gain története szerint egy balul elsült zsarolásról szóló bűnfilm - s bár ennnek a szereposztásáról hírünk egyelőre nincs, annyi biztosnak tűnik, hogy a Transformers 4 szereplőgárdájában az eleddig főszerepet alakító Shia LeBeouf már nem szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.