Get it while you can

Elhunyt Howard Tate - kicsit meghalt a soul is

Meghalt Howard Tate amerikai soul énekes, aki legnagyobb sikereit a hatvanas-hetvenes években aratta, de még 2003-ban is jelölték Grammy-díjra.

2011.12.07 09:29MTI

A zenészt 72 éves korában érte a halál a New Jersey állambeli Burlingtonban. Otthonában hunyt el még pénteken - jelentették be a hírt kedden.

Howard Tate az 1960-as évek végén és az 1970-es évek elején olyan slágerekkel lett híres, mint a Get It While You Can című dal.

Az énekes később kábítószer-problémákkal küzdött, hajléktalanná vált, de tíz éve mégis sikerült visszakapaszkodnia. Rediscovered című albuma révén 2003-ban jelölték a zeneipar egyik legrangosabb díjára, a Grammyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.