Fantasztikus szülinapi buli

Felnőni sose fog, de nagykorú lett az Alvin és a Mókusok

Fantasztikus szülinapi bulit tart december 9-én az Alvin és a Mókusok a Dürer Kertben, 10-én pedig Nyíregyházán, az YK2-ben. A budapesti koncert egyik különlegessége, hogy Alvinékkal duettet énekel Imre Norbert, a Prosectura zenekar frontembere.

2011.11.29 14:24ma.hu

A koncert kezdetéig a Nikson és a Nonverse gondoskodik a hangulatról.

Magyarország első számú punk-rock bandája nagykorú lett, és ehhez méltó koncertre készülnek december 9-én és 10-én.

Az Alvin és a Mókusok hálás azért, hogy a közönség szeretetével már 18 éve életben tartja a zenekart, sőt, hálával gondolnak azokra is, akik gyűlölik őket, hiszen ők is gondolnak rájuk, beszélnek róluk, terjesztik a hírüket.

A 18 éves ünnepi koncert hosszabb lesz a szokásosnál, tehát mindenki úgy készüljön, hogy másfél óránál is tovább tombolhat a színpad előtt. A zenekar készül meglepetésekkel is, de erről Alvin egy szót sem árult el, mert akkor már nem lesz igazi meglepetés.

A banda csak néhány napja érkezett haza országos turnéjáról, amelyen a Depresszióval közösen koncerteztek. Telt ház volt az összes helyszínen, Debrecenben 1500 ember jött el.

Az év végi bulikra a jegyek elővételben megvásárolhatók 2000 forintos áron a Dürer Kertben, a XIX. kerületi Headbangerben, és a Headbanger 2.0-ban, az V. kerületi Múzeum körúton. A nyíregyházi koncertre Géza utcai YK2-ben lehet belépőjegyet kapni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.