Vadat, halat s mi jó falat

Sokan várták, itt van: Bangó Margit újabb receptjei könyvbe gyűjtve!

Saját megfogalmazásával élve Bangó Margit élete párhuzamos vágányokon halad, amióta első szakácskönyvét megjelentette, azóta már negyedik gyűjteménye segíti a házias ízekre vágyó háziasszonyokat.

2011.11.03 14:19Universal Music

A Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit alkotói pályája - saját szavaival élve - párhuzamos vágányokon robog, amióta első szakácskönyve megjelent.

A szakácskönyvek írásában hasonló örömét leli, mint az éneklésben és teszi mindkettőt a rá jellemző módon: világszínvonalon. Első három szakácskönyve egyenként első helyen végzett a nemzetközi Gourmand World Cookbooks Awards versenyen és nem nehéz megjósolni, hogy a mostani kötete, a "Vadat, halat s mi jó falat" című könyve követi elődei sikerét mind a közönség, mind a szakmai megítélésben.

A mostani -sorrendben a negyedik - szakácskönyv elsősorban a vad és halételekre fókuszál, de más ételkülönlegességek és ínycsiklandozó étkek is helyet kaptak a 35 új recept sorában.

A közvetlen stílusban közreadott receptek útmutatásával még a konyhaművészetben kevésbé járatosak is sikerrel elkészíthetik a kötetben szereplő ételeket, ám a könyvet nem csak a receptek miatt, hanem a gyönyörű fotókért is érdemes és hasznos lapozgatni.

Jó olvasást és jó étvágyat kívánunk hozzá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.