A sztár ismeri a szegénységet és a gazdagságot!

Bangó Margit: Az éhezéstől jutottam el idáig!

Bangó Margit szakácskönyvének sajtótájékoztatóján készítettek interjút a művésznővel, aki bevallotta, hogy örül, hogy ismeri a szegénységet és a gazdagságot, az éhezést és a jóllakást egyaránt.

2009.09.25 15:33ma.hu

A drága művésznő nagyon szereti a hasát, talán ezért is főz annyira jól, mint ahogy arról sokan árulkodnak.

- „ A drága édesanyám, aki felé hálám és köszönetem mindig ott van, meg a drága nagymamám tanított meg főzni. Kicsi koromtól az édesanyám kis lábast, kis fazekat vett nekem, és amit Ő főzött én ugyan azt főztem, ugyan azt csináltam, csak kicsiben.” - meséli a Tabu Tv riporterének Bangó Margit, aki a kicsiben tanultakat azóta már nagyban is lelkesen gyakorolja, és egy hirtelen ötlettől vezérelve még papírra is vetette.

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a nagy család miatt édesanyja már hét-nyolc éves korában kénytelen volt befogni őt és testvéreit is a konyhai munkákba.

- „ Ki volt osztva, hogy te zöldséget mosol, te krumplit pucolsz, hiszen ahhoz, hogy napi húsz-huszonöt liter étel elkészüljön, sokat kellett dolgozni. Segítségre volt anyámnak szüksége, mint ahogy nekem is segítségre van szükségem a mai napig. Amikor főzök, akkor ott van nekem a Marikám, a Tinám és a kishúgom is, és a kezem alá dolgoznak.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Bangó Margit, aki saját bevallása szerint már otthonról hozta a főzés iránti szeretetet.

- „ A jó isten megsegített abban, hogy ismerem a szegénységet és a gazdagságot, az éhezést és a jóllakást egyaránt, de sohasem felejtem el, hogy honnan jöttem, ki vagyok, és a jó cselekedetek azt hiszem mindig velem voltak, és ezt az emberek érzik is.” - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Bangó Margit, akit ennek ellenére Schobert Norbi mégis nagy fekete varjúként titulálta a művésznőt párjával történt konfliktusa kapcsán.

Bangó Margit bombát robbant?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.