Angelina Jolie rendezőként debütál

Szanaszét lőtték Budapestet, tömegsírok a fóti gyermekvárosban - előzetessel

Emlékszik még arra, mikor romokban állt a Rózsák tere? Látta, amikor bosnyák asszonyokat tereltek össze a József Attila lakótelepen? Itt a bizonyíték, hogy nem álmodott.

2011.10.24 10:16ma.hu

Bombaként robbant anno a hír, miszerint Angelina Jolie budapesti helyszíneken rendezi első filmjét. Ősszel aztán romokba borult a város: katonák rohangáltak a Tűzraktérben, szétlőtték a Rózsák terét - Ön is leselkedett a 72-es troliról? mi igen! - és ellopták Brad Pitt fényképezőgépét is.

A stáb elvonult, most pedig itt van készülő mozi előzetese, melyben kis szeretkezés után egy egy bosnyák lány (Zana Marjanovic) és egy szerb srác (Goran Kostic) bimbózó szerelmét a háború tiporja el.

A In the Land of Blood and Honey bemutatóját 2011. december 23-ra tervezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.