Zseniálisan üt a hat és fél éves apróság

Japánban dobol a debreceni csodagyerek

Japánban mutathatja be tudását egy hat és fél éves debreceni "csodadobos".

2011.09.16 15:31MTI

Az óvodás Wesser Patrik és tanára, Kovács János ütőhangszeres művész a Debreceni Színjátszó Stúdióval együtt pénteken utazott a keleti szigetországba.
   
Indulásuk előtt Kovács János elmondta: négyéves kora óta, két és fél éve foglalkozik az általa dobfenoménnak nevezett gyerekkel, aki már számos fellépésen, legutóbb a Debreceni Jazz Napokon bizonyította kivételes tehetségét.
   
Ezúttal a Pinczés István által vezetett Debreceni Színjátszó Stúdióval Tojamában és további hat japán városban mutatják be A gyufaárus kislány című mesét, amelyben tanárával együtt az óvodás debreceni dobos is közreműködik.
   
Ígéretük szerint a turné után arról is beszámolnak, hogyan fogadta a japán közönség a debreceni ütősöket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.