Új filmet forgat

Szarajevóba érkezett Penélope Cruz

Szarajevóba érkezett Penélope Cruz spanyol színésznő, hogy szeptember közepén megkezdje új filmjének forgatását.

2011.09.07 17:39MTI

A városvezetés közlése szerint az Oscar-díjas hollywoodi filmdíva szerdán érkezett meg a boszniai fővárosba, ahol különböző helyszíneken fog forgatni.
   
Az olasz Sergio Castellitto által jegyzett Venuto al mondo (Világra jőve) című film egy egyedülálló édesanyáról, a Cruz által alakított Gemmáról szól, aki 16 esztendős fiával Szarajevóba érkezik, ahol a gyermek apja meghalt az 1992-1995 közötti boszniai háborúban.
   
A film a rendező felesége, Margaret Mazzantini nagysikerű, azonos című regényére épül. A forgatási munkálatok szeptember 12-én kezdődnek és 11 napig fognak tartani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.