Czutor Zoliék a Belvárosba tartanak

Beeszi magát Budapest Szívébe a Belmondo

A Budapest Szíve napokon kezdi őszi koncertsorozatát a Belmondo, így Czutor Zoliék most pénteken a Belvárosban játszanak. Ez követően a Magyar Dal Napján, szeptember 11-én két koncertet is adnak. A még idén megjelenő új lemezüket javában készítik.

2011.09.01 09:49ma.hu

Többek közt a Belmondo zenekar is fellép a Budapest Szíve ünnepélyes projektzáró rendezvényén. A kétnapos esemény első napján, azaz pénteken 20 órától játszanak a Károly körúton, a Városháza parkban. Bár a Szigeten kétszer is színpadra lépett a rockzenekar, Czutor Zoli megfogalmazása szerint hosszú idő után ez lesz az első, szerényebb pénztárcájúaknak is szánt koncertjük Budapesten.

A Belmondo ezt követően szeptember 11-én, a Magyar Dal Napján látható, ráadásul kétszer is. Először délután negyed ötkor Nyíregyházán, majd fél kilenctől Budapesten a Zöld Pardonban. A ZP bezárása miatt ez lesz az utolsó zenélésük a Petőfi-híd budai hídfőjénél.

Mint ismert, a Magyar Dal Napja hivatalos dalának megírását a szervezők a SZERZŐK Egyesületre bízták, így A nap dala című szám az egyesület elnökének, azaz Czutor Zolinak az ötletéből született.

A Belmondo továbbra is írja még az idén megjelenő, Mikor munkacímet viselő lemezét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.