Sokba kerülhet a kapcsolat a színésznek

Belmondo barátnője titokban prosti?

Akár a vagyona is rámehet Jean-Paul Belmondónak, ha bebizonyosodik, hogy egy prostituáltat támogatott. A rendőrség vádol, a nő tagad, a színész bízik.

2010.07.27 14:29ma.hu

Kihallgatta a rendőrség Jean-Paul Belmondo 33 éves barátnőjét, Barbara Gandolfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy illegális tevékenységekben vett részt.

A hírek szerint a nőt többek közt prostitúcióval vádolják, amit egy lehallgatott telefonbeszélgetéssel támasztanak alá. A telefonban a nő épp exférjével beszélget, utóbbit bordélyházak, escort-ügynökségek és swingerklubok üzemeltetésével és pénzmosással vádolják.

Belmondo, aki korábban beruházásaiból támogatta barátnőjét és számos további befektetőt is meggyőzött, hogy a nő segítségével forgassa meg a pénzét, most könnyen elveszítheti a vagyonát.

A rendőrség a színésznek is megmutatta a bizonyítékul szolgáló hangfelvételt, ám Gandolfi meggyőzte a 77 évesen is sármos férfit, hogy csak manipulálták a szalagot, azért, hogy bemocskolják kettejük kapcsolatát.

A felvételen állítólag olyan párbeszéd is elhangzik, amelyben Gandolfi exférje arra próbálja rávenni a nőt, hogy minél több pénzt csikarjon ki jelenlegi szeretőjétől. Barbara egyébként korábban valóban vásárolt egy házat Belmondo pénzéből, amibe aztán volt férje költözött be.

Belmondo végül arra kérte a nyomozókat, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, barátnője pedig feljelentést fontolgat a rendőrség ellen, amiért több órán át kihallgatták és arra kényszerítették, hogy „hamis” felvételeket hallgasson végig.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.