Áll a bál a banda háza táján

Borzasztó bűnügybe keveredett a Carbonfools

Nem tétlenkedik a The Carbonfools, a fiúk megállás nélkül dolgoznak: épphogy elkészült legújabb klipjük, máris a következőt tervezik. Ötletelésből nincs hiány, a legújabb terv szerint egy bűnügyi történetet mutatnak be.

2011.08.01 07:39ma.hu

– Az új klipünk egy animációs film kapcsán készült, amely különleges fantáziavilágot mutat be. Amikor elkészült, vágtak nekünk belőle egy klipet. Direkt nem szerepelünk benne. A következőben viszont annál inkább fogunk. Ha minden jól megy, egy bűnügyi történetet fog feldolgozni a videó – árulta el a banda frontembere, Fehér Balázs.

A csapat a jövő év elejére újabb Carbon-lemezt szeretne piacra dobni, előtte azonban több ezer emberrel táncolnak egy nagyot Budapest egyik leggyönyörűbb terén.

– Szeptember 3-án óriási őrület lesz a Vörösmarty téren! Délután három órakor egyszer csak összeáll több száz vagy több ezer ember, akik többek között a mi dalunkra is eltáncolnak majd egy olyan koreográfiát, amely az interneten terjed, mint egy vírus. Remélem, minél többen kedvet kapnak a tánchoz, és csatlakoznak hozzánk! – mondta el a nők kedvence, Fehér Balázs.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.