The Carbonfools Hippie Song

Animációs hippibe mentek át a Szénhülyék

Május végén különleges audiovizuális élményben lehetett része a The Carbonfools közönségének a Gödör klubban.

2011.06.29 11:34ma.hu

A koncert előtt 3 vetítő lőtte a falakra a Koós Árpád által rendezett különleges animációs film, a Bábel képeit. A mozihoz a The Carbonfools kölcsönözte az egyik dalát, a többi hangot pedig Dj Titusznak köszönhetjük.

Így a filmbemutató után most elszülhetett a legutóbbi The Carbonfools nagylemez, a Carbonsoul első dalához a Hippie Songhoz is a klip, amely természetesen a Bábel történetére épül, kölcsönkapva a szereplőket is.

Súlyos problémák, megmentésre szoruló földgolyó és megannyi érdekes mozgású kis szereplő… Ilyen a 2011-es Hippie Song!

Aki magyarra hangszerelt elektromos talpalávalóra éhes, a Szénhülyéknél finomabbat ehelyütt kóstolni most nem lehet. Muzsikájuk ugyanis azt az állapotot tükrüzi, mikor valaki a déli órákban egy rekesz sörrel az Albert Hoffmann termelőszövetkezet magtározójának tetejére felmászott, majd négykor a létrát már nem leli, de igazából nem is keresi olyan nagyon.

Eképpen szólott szerzőnk a méltán híres magyar zörejbetyárokról - a teljes cikkhez Kattinson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.