Rekordmennyiségű szavazat

Kihirdették a 2011-es Prima Primissima Díj jelöltjeit

Kihirdették a Prima Primissima Díj tíz kategóriájának idei jelöltjeit szerdán Budapesten.

2011.06.22 12:18MTI

A "primákat" bemutató sajtótájékoztató keretében írták alá a Junior Prima Díj magyar népművészet és közművelődés kategóriájának társalapítói szerződését is.

Rekordmennyiségű jelölés, csaknem ötszáz javaslat érkezett az idei Prima Primissima Díjakra, a legtöbb, 68 a magyar színház és filmművészet kategóriában - idézte fel Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A díj tíz kategóriájában a hagyományoknak megfelelően 3-3 jelölt szerepelhet a listán, közülük kerülnek ki a december 2-i díjátadó gálán a 2011-es év "primissimái".

Gattyán György, a Docler Holding vezérigazgatója és Csányi Sándor a sajtótájékoztató előtt írta alá a Junior Prima Díj magyar népművészet és közművelődés kategóriájának társalapítói szerződését, ezzel a harminc éven aluli tehetségek elismerését szolgáló díj kategóriáinak száma immár nyolcra bővült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.