Mindenki örül

Gyilkosságsorozat a Downing Streeten: Larry megint ölt

Gyilkosságok történnek a Downing Streeten, a brit miniszterelnöki rezidencián, aminek mindenki örül - az áldozatokon kívül -, ugyanis a gyilkos egy macska, áldozatai pedig egerek.

2011.06.15 07:10MTI

Bár Larry kandúrt patkányölésre szerződtették, egyelőre csak egerekre futotta tudományából. Ezt is nagy örömnek tartja azonban David Cameron brit miniszterelnök, mivel egérből szintúgy akad bőven munkahelyén és a szomszédos 11-ben, családja lakhelyén. Még lefényképeznie is sikerült egyet.

Cameron nem retteg az egértől, de a patkánytól tart. Utóbbival viszont még nem találkozott rezidenciáján - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Egérölő Larry egyébként egy menhelyről szökkent hatalmasat felfelé a társadalmi macskaranglétrán. A karrier azért is szédületes, mert a négyéves kandúr korábban kóbor macskaként tengődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.